Uit het leven van een advocaat

"Enige jaren geleden ben ik van een kantoor in het westen overgestapt naar KienhuisHoving."

KienhuisHoving adverteerde destijds met de slogan “Go East”, beelden van lege snelwegen zonder files en de belofte ‘alleen het werk blijft hetzelfde’. Achteraf kan ik zeggen dat dit beeld helemaal juist was. Twente is prachtig en files komen (bijna) niet voor. Een verademing. Ook de belofte wat het werk betreft is nageleefd. KienhuisHoving heeft het voorrecht dat zij de mooiste cliënten van Oost-Nederland tot de hare mag rekenen. Dat maakt dat de dagelijkse praktijk van de advocaten van KienhuisHoving uitdagend en plezierig is.

Omdat KienhuisHoving over specialisten beschikt op alle gebieden waarop bij haar cliënten behoefte bestaat, is het mogelijk om op een hoog niveau van specialisatie werkzaam te zijn. Bij complexere zaken of projecten die meerdere rechtsgebieden omvatten is altijd een collega advocaat of notaris paraat om mee samen te werken voor het optimale resultaat. De verwachtingen zijn dus waargemaakt.

Na mijn overstap heb ik de ruimte en tijd gekregen om verder te werken aan de opbouw van een praktijk. Dat is vlot verlopen. De combinatie tussen arbeidsrecht en contracten & aansprakelijkheidsrecht die ik beoefen staat garant voor veel afwisseling. Advieswerk, procedures door heel Nederland, het hoort er allemaal bij. KienhuisHoving is in Twente al heel lang een begrip en dat merk je. Mede daardoor ligt de lat op een gezonde manier hoog.

De interne organisatie van kantoor en de faciliteiten maken het mogelijk om je volledig te richten op de kern van het werk als advocaat: het zo goed mogelijk bijstaan van cliënten. De combinatie met een prachtige woonomgeving in de gezellige stad Enschede maakt het werken bij KienhuisHoving wat mij betreft tot een absolute aanrader.